Brzo, profesionalno & povoljno napravite preglede.

Novi način upućivanja u specijalističke ambulante

http://www.photl.com/U okviru započete još jedne od mnogobrojnih zdravstvenih reformi, došlo je do promjena u načinu upućivanja na specijalističke preglede. Cilj promjena je ubrzati protok pacijenata kroz specijalističke ambulante i riješiti se beskrajnih i iskreno govoreći često nepotrebnih kontrolnih pregleda, koji sada idu pod “nadležnost” obiteljskih liječnika. Na taj način očekuje se skraćenje listi čekanja.

Što se tiče posla u našoj internističkoj ordinaciji, koja je i nadalje ugovorni subjekt HZZO-a, dojam je da su se stvari pojednostavile, i za nas i za pacijente.

Prije svega na jednu uputnicu možemo napraviti do dvije usluge: pregled i još jednu dijagnostičku uslugu. Zatim, kroz tzv. interne uputnice (potrebna je oznaka uputnice od obiteljskog liječnika C1), možemo napraviti kompletnu neinvazivnu kardiološku obradu.

Naš cilj je i do sada bio, a tako će biti i ubuduće, da internistička/kardiološka ordinacija bude mjesto najbrže moguće obrade pacijenta, postavljanje jasne dijagnoze i uvođenje najkvalitetnije terapije.

Kako na zadovoljstvo pacijenta, tako i djelatnika ordinacije.

print