Brzo, profesionalno & povoljno napravite preglede.

Petar NedićPetar Nedić, dr.med, spec.interne medicine, subspecijalist kardiolog voditelj Internističko kardiološke ambulante. Završio Medicinski fakultet, specijalizaciju iz interne medicine, poslijediplomski studij iz hematologije, te potrebne stručne edukacije za područja medicine kojima se bavi: ehokardiografiju, ultrazvučnu dijagnostiku, Doppler krvnih žila, endoskopiju. Radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, tijekom Domovinskog rata zapovjednik Sanitetske službe 136. slatinske brigade,  od 1992.-1999. godine zaposlen na Internoj klinici KBC Osijek, a poslije toga radi u vlastitoj Poliklinici.

Najveći interes pokazuje prema kardiologiji, ultrazvučnoj dijagnostici i preventivnoj medicini. Član je hrvatskih i europskih stručnih udruga iz područja medicine kojima se bavi. Sudjeluje na mnogobrojnim stručnim i znanstvenim skupovima i kongresima iz područja interne medicine i kardiologije. Koautor je nekoliko članaka objavljenih u svjetskim medicinskim časopisima.

Godine 2013. stekao status subspecijaliste kardiologa. Iste godine stekao nacionalnu akreditaciju iz ehokardiografije. Radi se o vrlo vrijednom stručnom priznanju.

Oženjen je, otac je troje djece liječnika, ponosan djed sedmero unučadi, igra tenis, vozi bicikl i bavi se voćarstvom i proizvodnjom domaće rakije, likera i sušenog voća. Sanja o Hrvatskoj sretnih i zdravih ljudi!

 


 

Nedeljko Topuzović, dr.med, mr.sci. primarijus, spec.nuklearne medicine, voditelj ambulante za bolesti štitanjače.

 


 

Jasminka NedićJasminka Nedić, dr.med. specijalist obiteljske medicine, diplomirala 1986. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, studij medicine u Osijeku. Završila specijalizaciju obiteljske medicine 2005. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Područje osobitog interesa je ultrazvučna dijagnostika. Godine 1994. završila je edukaciju iz ultrazvuka abdomena, a 2008. edukaciju iz muskuloskeletnog ultrazvuka.

Polaznica je više različitih tečajeva trajne edukacije liječnika: EKG, Aritmije, Depresija i anksioznost, Škola nepušenja, Obiteljska psihoterapija.
U svom radu nastoji koristiti najnovija saznanja iz medicinskih znanosti prateći literaturu i permanentnom edukacijom. U svakodnevnom radu  primjenjuje holistički pristup liječenju bolesnika što je temeljno načelo obiteljske medicine. Čovjek -pacijent se promatra kao cjelovita osoba sa svim svojim posebnostima (radnim, socijalnim, obiteljskim, ekonomskim)
koje utječu na zdravlje pojedinca.

Godine 2013. stekla status mentora za obavljanje specijalističkog usavršavanja iz obiteljske medicine, čime i ambulanta stječe status akreditirane ambulante za obavljanje specijalističke edukacije.

Članica je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatske udruge liječnika obiteljske medicine.
Udana, majka troje odrasle djece liječnika i baka sedmero unučadi. Uživa u čitanju. Vrsna majstorica u pripremi domaćih likera.

 


 

 

anaAna Zasimenko, subspecijalist kardiologije, zaposlena u Općoj bolnici Virovitica, radi kao vanjski suradnik u Poliklinici Nedić.

Osnovnu i srednju školu završila u Slatini. Diplomirala 2011. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stručni staž odradila u Općoj bolnici Virovitica a nakon toga kao liječnik “sekundarac” radila u Poliklinici Dr. Nedić. Od 2013. godine, po dobivanju subspecijalizacije iz kardiologije ponovno zaposlena u Općoj bolnici Virovitica.

Godine 2019. položila specijalistički ispit iz kardiologije.

Završila međunarodno licencirani tečaj Ultrazvuk u hitnoj medicini, tečaj UZV abdomena, tečaj UZV srca i tečaj UZV štitnjače.

U slobodno vrijeme udana, majka dvoje djece.

 

 


 

mateij

Matej Nedić – liječnik na specijalizaciji iz kardiologije, zaposlen u Poliklinici Nedić, trenutno na specijalističkom usavršavanju u KBC Sestre Milosrdnice.

Osnovnu i srednju školu završio u Slatini. Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2015. godine. Tijekom studija sudjelovao na studentskim razmjenama na American University of Beirut u Libanonu, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Benhi u Egiptu i na znanstvenoj razmjeni na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Udinama, u Italiji.

Stručni staž završio u Specijalističkoj ordinaciji obiteljske medicine Jasminka Nedić-Mandić a nakon toga se zaposlio u Zavodu za hitnu medicinu Virovitičko podravske županije. Potom u Specijalnoj bolnici Magdalena – Klinici za kardiovaskularne bolesti. Od 2017. godine na specijalističkom usavršavanju iz kardiologije.

Pohađa Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U slobodno vrijeme bavi se sportom i glazbom, uživa u sviranju gitare.

 


 

Silvija Grabić, medicinska sestra, zaposlena u Specijalističkoj ordinaciji obiteljske medicine od 11. mjeseca 2016. godine.

Završila petogodišnju medicinsku školu u Virovitici 2015. godine. Školsku praksu obavljala u Općoj bolnici Virovitica, Domu zdravlja VPŽ, Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući te u Domu za starije „Marija“.

Nakon završene srednje škole radila u liječničkoj ordinaciji Dr. Jelkic-Brimo – Hayek u Dortmundu, Njemačka. Polaznica njemačkoga jezika u Volkshochschule u Dortmundu.

Članica Hrvatske komore medicinskih sestara od 2015. godine. Uživa u svom poslu i mladosti!